İZMİR / BAYRAKLI - Merkez İlkokulu

Merkez İlkokulu

Fatih Sultan Mehmet Caddesi No 72 Bayraklı/İZMİR
Vizyon
BAYRAKLI MERKEZ İLKOKULU anasınıfından ortaöğretime dek standartları en üst düzeyde olan eğitim programı ile Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde kendisine, ailesine,ülkesine ve insanlığa yararlı,ülkesini ve milletini seven,laik,demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin temel niteliklerine ve ATATÜRK İlkelerine bağlı ,çağdaş gençler yetiştiren saygın ve örnek bir kurum olmayı hedeflemiştir.
Misyon
BAYRAKLI MERKEZ İLKOKULU,küresel bakış açısına sahip çağdaş bir Türk eğitim kurumudur.Akademik bünyemiz,yenilikçi yöntemimiz ve anasınıfından ortaöğretime bütünlük taşıyan,anadilini,kültürünü özümseyen öğrenciler yetiştirerek, öğrencilerimizin entelektüel ve insani niteliklerini geliştirerek,Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen,ahlaklı,lider nitelikli ve sorumluluk sahibi vatandaşlar olmalarını amaçlamaktır.
Başarılar
OKULUMUZ 2012 SBS SONUÇLARINA GÖRE İZMİR DEVLET OKULLARI ARASINDA 12. SIRADA, BAYRAKLI İLÇESİNDE 1. SIRADA OLUP BU BAŞARIDA EN BÜYÜK PAYA SAHİP OLAN ÖĞRETMENLERİMİZE , TÜM ÖĞRENCİLERİLERİMİZE VE OKULUMUZA KATKISI OLAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.
Rehber Öğretmen :
Derslik :26<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :NORMAL
DOĞALGAZLI KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
ULAŞIM İZMİRİN HER YERİNDEN KOLAYLIKLA YAPILMAKTADIR.
MANAVKUYU MAHALLESİ FATİH CAD NO:72 BAYRAKLI
KONAK MERKEZE 10 KM .İLÇE MERKEZE 3 KM